Himmerlands låse & sikring

Låse- & låsesystemer

Låsesystemer og andre låse for en øget sikkerhed

Himmerlands Låse og Sikring leverer adskillige typer af låse og låsesystemer blandt andet hoveddørs- og mellemdørslåse samt flugtvejs- og branddørslåse. Vores låse kan anvendes både til nybyggeri og ved renovering.​ Vi har afdelinger i både Randers og Aarhus.

Låsesystemer og deres fordele

  • ​​At man med kun én nøgle får adgang til at åbne de steder, man har behov for
  • ​At man får lettere oversigt og kontrol over, hvem der har adgang til bestemte døre
  • ​At man har kontrol over udleverede nøgler samt nøglekopiering
  • At man derfor får et bedre overblik over en bygnings låse og låsesystemer

Mange forskellige mærker inden for låsesystemer

​Et låsesystem består af et antal forskellige cylindere, der er kodet i forbindelse med hinanden. Der er således en række fordele ved låsesystemer, som er med til at forstærke sikringen af bygninger med videre. SikkerDanmark har et særdeles stærkt produktudvalg inden for forskellige låse.

​Vi tilbyder en lang række af anerkendte mærker inden for låse og låsesystemer. Hvad enten du skal bruge en sikker lås eller en alarm, der kan skabe tryghed, så kan vi levere produkter fra en lang række af kendte producenter. Vi kan naturligvis også rådgive dig om valg af det bedste produkt til dine behov, og hvilke fordele produktet har..

Kontakt os for nærmere information om vores låse

Ønsker du at høre mere om, hvilke låse, der passer bedst til lige netop dit behov, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 51 51 eller e-mail ​himmerland@81815151.dk

Er dine indgange tilstrækkelig sikret..?

Ruko-nøglen sidder i hver tredje danske hoveddør. Men vigtigt er det om det er den rundhovedet eller den firkantede, hvis du vil sikres bedst muligt mod ubudne gæster. Indbrudstyvene elsker nemlig den gamle rundhovedede Ruko-nøgle, fordi den gør det forholdsvis nemt at bryde en hoveddør op.

Samtidig er det også værd at overveje om ALLE husets indgange (terrasse, kælder mm.) er tilstrækkelig sikret – eller om de eventuelt også trænger til en opgradering. Hos John Drejer Låse og Sikring vil vi råde til, at man opgraderer til en nøgle med et højere sikkerheds niveau.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Himmerlands Låse & Sikring

Skovvej 4, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 81 51 51

Om Himmerlands låse

Himmerlands Låse & Sikring kan meget mere end at lave nøgler og avancerede låsesystemer. 

Vi tilbyder en komplet indbrudssikring af private hjem, institutioner og virksomheder.