Abus låse i solid kvalitet

Hos Himmerlands Låse og Sikring tilbyder vi Abus, som er Tysklands største leverandør inden for låse og sikring. Vi benytter Abus af mange grunde, men den altoverskyggende årsag må siges at være den kvalitet, som brandet repræsenterer.​

Køb Abus for optimal sikkerhed og holdbarhed

Abus er synonymt med tysk kvalitet, stor slidstyrke og enorm holdbarhed. Når det kommer til låse og sikkerhed, er det vigtigt, at vi har med et stabilt og pålideligt produkt at gøre. Med en kvalitet, de kan levere, kan vi tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger inden for professionelle låse og systemer.

Har du en virksomhed, hvor I ønsker at få nogle mere robuste hængelåse eller låsesystemer, er vi klar til at levere varen. Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer om mulighederne for at få implementeret nye løsninger, der er mere sikre.

Vi tilbyder også professionel rådgivning og sparring, hvis du ønsker at høre en fagmands vurdering af, hvad der kan optimere sikkerheden i din virksomhed eller for den sags skyld din private bolig. Vi står på mål for den kvalitet, som vi mener, at Abus har. Derfor anbefaler vi det til alle vores kunder.

Opnå større sikkerhed med Abus

Er du interesseret i at få et sikkerhedstjek, kommer vi gerne ud til dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på en effektiv løsning, som giver dig større tryghed i hverdagen. Det bidrager også til nedsat risiko for indbrud, og det kan produkter fra Abus hjælpe med.

Kontakt os for at høre mere om vores forskellige priser på låse fra Abus samt andre løsninger eller ved spørgsmål. Du kan ringe på telefon 81 81 51 51 eller skrive himmerland@81815151.dk.​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Himmerlands Låse & Sikring

Skovvej 4, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 81 51 51

Om Himmerlands låse

Himmerlands Låse & Sikring kan meget mere end at lave nøgler og avancerede låsesystemer. 

Vi tilbyder en komplet indbrudssikring af private hjem, institutioner og virksomheder.