Dorma låsesystem RS8

​​Med unikke funktioner og en kvalitet du kan stole på langt ud i fremtiden.

Dorma låsesystem RS-8 er det ideale låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau du kan opnå indenfor låsesystemer. Du er sikret mod nøglekopiering, hvilket giver en høj komfort og tryghed. Kombineret med den unikke teknik får du et låsesystem med alle de fordele og egenskaber du kan forlange af et moderne og patenteret låsesystem.

Dorma låsesystem RS-8 systemet er helt enestående i hele verden og indeholder en helt ny teknologi. En teknologi som er gennemprøvet og dokumenteret af den Tyske fabrik DOM Sicherheitstechnik GmbH & Co.​

Med 8 aksial stiftkanaler i to linier, samt 3 forskudte kontrol spor åbner vi op for helt nye beskyttelse og sikkerhedskrav. På RS-8 systemet har man valgt at ligge ”sidebjælken” i nøglen det gør blandt andet, at nøglen bliver ekstra modstandsdygtig overfor brud.

Den nye RS-8 teknologi er meget velegnet til store og komplekse låsesystemer i alle slags byggerier som for eksempel, Domiciler, Hoteller, Kulturhuse, Museum, osv. Alle systemer små som store bliver leveret med et sikkerhedskort som giver dig yderlig sikkerhed.

DOM Sicherheitstechnik GmbH & Co har bl.a. leveret låsesystemer til Louvre i Paris og det olympiske stadium i Berlin.​​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Himmerlands Låse & Sikring

Skovvej 4, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 81 51 51

Om Himmerlands låse

Himmerlands Låse & Sikring kan meget mere end at lave nøgler og avancerede låsesystemer. 

Vi tilbyder en komplet indbrudssikring af private hjem, institutioner og virksomheder.