Ruko Triton 501 Låsesystem

Patenteret låsesystem

Med Triton 501 får du et patenteret låsesystem, som er kendetegnet ved højeste sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol.

Låsesystemet passer til alt fra mindre erhvervsbyggerier, offentlige institutioner, store virksomheder og kommuner, - og kan skræddersys helt efter ønsker og behov. Triton 501 kan leveres med tre forskellige sikkerhedsniveauer. Det betyder, at låsesystemet kan tilpasses alle sikkerhedsniveauer – lige fra indvendige døre på fx kontoret, og til sikring af udvendige døre.

Høj sikkerhed i et låsesystem er altafgørende

​Der er to faktorer som er afgørende, når det angår sikkerheden i et låsesystem. Konstruktionen skal være sikker, og der skal være styr på nøglerne. Triton 501 er konstrueret efter ambitionen om at gøre det lidt bedre og udfordre den eksisterende teknologi. 

Derfor er systemet udviklet med en helt ny patenteret nøgleprofil, som - sammen med den specielt udviklede sidekodeanordning - sætter nye standarder for sikkerhedsniveauet.

Triton 501 er patenteret, og det at låsesystemet er patenteret betyder også, at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler. Derudover består en del af sikkerheden også af, at tromlen har en paracentrisk udformning. Det betyder, at profilen er skåret således, at den går ind over centerlinjen og dermed udgør den en stor del af dirke-sikringen.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Himmerlands Låse & Sikring

Skovvej 4, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 81 51 51

Om Himmerlands låse

Himmerlands Låse & Sikring kan meget mere end at lave nøgler og avancerede låsesystemer. 

Vi tilbyder en komplet indbrudssikring af private hjem, institutioner og virksomheder.