Når tryghed og sikkerhed er vigtig...​

Hos John Drejer Låse og Sikring A/S ­har vi udviklet et effektivt og prisvenligt ­ ​TV-overvågningssystem til ​bolig­for­eningens risikoområder.


F.eks. vaskerum, parkeringsarealer og kælderrum.

​Vi har lavet en startpakke, som kan fungere til de fleste boligforeninger, men udvikler naturligvis også skræddersyede løsninger til boligforeninger, hvor startpakken ikke er nok.

Vores kameraer er ikke til at komme uden om ...

TV-overvågning fra John Drejer Låse & Sikring A/S er ikke bare
kameraer og optagelser. Det er også alt det bagvedliggende, der
sikrer bolig­foreningen en solid og tidssvarende ­overvågningsløsning, der er hele tiden er ­opdateret og installeret med de bedste materialer på markedet.

En overvågning der virker betyder i sidste ende mere tryghed og sikkerhed for både boligforeningen og dens beboere.

​En serviceaftale der giver mening

Der er ikke meget ved at have etableret en professionel TV-overvågning, hvis man den dag uheldet er ude, ikke kan tilgå tydelige opdaterede billeder. Aftalen sikrer stabil drift af systemet, kontrol af billede kvalitet dag og nat - samt indrapportering af nedbrud.

Derfor er en fast serviceaftale nødvendig, men den kan naturligvis tilpasses afhængig af opgavens omfang og det dertilhørende behov for kontrol og justering af kameraer mm. Vores montører er top professionelle og klar til at rådgive dig…

Så vil du høre mere om dine muligheder inden for TV-overvågning, kan du altid rådføre dig med os. Kontakt os​ for at aftale nærmere, så vi kan hjælpe med at finde den rette løsning, der skaber tryghed for dig.

Du kan ringe eller skrive til os på telefon 81 81 51 51 eller på himmerland@81815151.dk, hvor vi altid er klar med råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Himmerlands Låse & Sikring

Skovvej 4, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 81 51 51

Om Himmerlands låse

Himmerlands Låse & Sikring kan meget mere end at lave nøgler og avancerede låsesystemer. 

Vi tilbyder en komplet indbrudssikring af private hjem, institutioner og virksomheder.