alarmsystemer

Topsikre alarmsystemer til private og erhverv – monteret af branchens bedste fra Himmerlands Låse & Sikring.

Montering af alarmsystemer og tyverialarm til både private og erhverv

Hos Himmerlands Låse og Sikring tilbyder vi montering af alarmsystemer og tyverialarm til private og erhverv i hele Østjylland. ​Vi har specialiseret os i SPC, Jablotron og AJAX, og vi har også et stort kendskab til de andre gængse AIA-centraler. Ønsker du en tyverialarm til hjemmet, har vi mange års erfaring med alarmsystemer til hus og til alle typer virksomheder.

Vi fører et stort udvalg af alarmsystemer til både private kunder, større og mindre erhverv samt offentlige institutioner i Østjylland. Vælg mellem vores enkle og prisvenlige modeller eller den omfattende løsning, som inkluderer avancerede funktioner såsom overfaldsalarm, videoovervågning og adgangskontrol.

F&P godkendt

​Uanset hvilke alarmsystemer til privat, du vælger, sikrer vi dig en stabil og individuelt tilpasset løsning for maksimal sikkerhed.​​ John Drejer Låse & Sikring er F&P godkendt alarminstallatør, hvilket er din garanti for en alarm af højeste kvalitet, som lever op til de nyeste F&P regler​.

Hvad koster montering af alarmsystemer?

Vi anvender udelukkende registreret udstyr af højeste kvalitet, så du er sikker på at få en pålidelig tyverialarm, som fungerer, når det gælder. Prisen på en alarm afhænger af hvilken model du ønsker, og hvad dine behov er. Vent dog ikke til skaden er sket – kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på en pålidelig tyverialarm eller andre alarmsystemer.

​Ring til os på telefon 81 81 51 51eller send en e-mail til himmerland@81815151.dk, så vil vores faguddannede låsesmede og eksaminerede sikringsledere besvare dine spørgsmål samt stå til rådighed med professionel vejledning.​​

KONTAKT OS

Udfyld formularen herunder og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe eller sende en email.

Contact Form Demo