FÅ GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Hos Himmerlands Låse og Sikring har vi et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.

​​Sikkerhedstjek giver dig overblik

​​Sikkerhedstjek giver dig overblik

Et sikkerhedstjek af din bygning udføres af en af vores dygtige sikringskonsulenter. Under et tjek af jeres sikringsløsning gennemgår konsulenten bygningen med henblik på at identificere mulige indsatsområder inden for sikring mod indbrud.

Når gennemgangen i forbindelse med et sikkerhedstjek er afsluttet, udarbejdes en skriftlig rapport. Rapporten danner baggrund for sikkerhedsrådgivning, hvor sikringskonsulenten vil afdække det aktuelle sikringsbehov.

Med en gennemgang af din sikringsløsning af John Drejer Låse & Sikring sikrer du dig, at du har et overblik over dit aktuelle sikringsbehov samtidig med, at du får et overblik over potentielle indsatsområder i forhold til en endnu bedre sikring.

Vi udfører sikkerhedstjek for kunder i hele Himmerland.​

Sådan løses dine sikkerhedsudfordringer

Til at løse de sikringsudfordringer, som er fundet i forbindelse med et sikkerhedstjek, kan vi tilbyde et bredt spektrum af verdens bedste sikringsprodukter.

Vores produktprogram tilbyder sikring indenfor:​

  • Låse og Låsesystemer
  • Adgangskontrol
  • ​TV-overvågning
  • ​Port- og Dørtelefoni
  • ​Gittersikring
  • ​Dørautomatik
  • Alarm

Kontakt os og bestil sikkerhedstjek

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få foretaget et sikkerhedstjek af din bolig eller virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os og bestille et sikkerhedstjek på telefon 81 81 51 51, men du kan også skrive til vores e-mail himmerland@81815151.dk

Altid professionel sparring og vejledning

Hos Himmerlands Låse og Sikring har vi altid kunden i fokus og vores indgående branchekendskab og ekspertise sikrer, at du ALTID får en professionel oplevelse.

En tæt dialog med kunden og stor respekt for behov og ønsker er afgørende for os. Vi værdsætter gensidig tillid og langvarende relationer til alle vores kunder, – og vi tager ordet ‘service’ seriøst!

Serviceydelser indenfor sikring

​Himmerlands Låse og Sikring har bemandet værksted og servicerer privat- og erhvervskunder i hele Himmerland. 

Himmerlands Låse & Sikring er en mindre aktør på markedet, men er ikke mindst af den grund et lokalt sikringsfirma hvor den personlige kontakt er en vigtig del af vores image, at skabe tryghed i private hjem og på arbejdspladser.

Skal du bygge nyt, tilbyder vi vores assistance helt fra den første skitsetegning, så indbrudssikring, låsesystemer, adgangskontrolanlæg og dørlukkere tænkes med fra start.​