Himmerlands låse & sikring

TV-overvågning

Kameraovervågning skaber større tryghed

​Hos Himmerlands Låse og Sikring er vi specialister i kameraovervågning, hvilket vi tilbyder både private og erhverv i hele Himmerland.

TV-overvågning hjælper med til at beskytte både mennesker som ejendomme, og skaber derved sikre miljøer for alle som ønsker at have mere tryghed i hverdagen.​

Der findes mange former for kameraovervågning. Eksempelvis består et system med TV-overvågnings af et antal kameraer, der er hensigtsmæssigt placeret på områder, hvorfra de optager og sender billeder til monitorer opsat i overvågningscentralen.


​Det optimale system inden for TV-overvågning sender billeder i fineste kvalitet både i dagslys og aftenlys og er desuden nemt og fleksibelt at anvende.

Få en kameraovervågning der er tilpasset dine omgivelser

Det er muligt at få kameraovervågning overalt, hvor det giver mening for dig på din private grund eller virksomhedens arealer.

Hos Himmerlands Låse og Sikring har vi TV-overvågning, der kan tilpasses de fleste omgivelser, såvel som ethvert sikkerhedsbehov du end måtte have.

​Ønsker du professionel hjælp til opsætning af videoovervågning i din virksomhed eller kameraovervågning privat, er vi parate til at hjælpe dig.

Vi kan tilbyde følgende indenfor TV-overvågning

  • ​Rådgivning og projektering
  • Dokumentering
  • Levering og montering.
  • Ad hoc service
  • Intelligente løsninger
  • Service på eksisterende anlæg

​Kontakt os for aftale om TV-overvågning

Vi har stor erfaring med området, hvorfor vores specialister har den nødvendige viden - og så fører vi kun anerkendte kvalitetsprodukter inden for TV-overvågning.

Vil du høre mere om dine muligheder inden for kameraovervågning, kan du altid rådføre dig med os. Kontakt os​ for at aftale nærmere, så vi kan hjælpe med at finde den rette løsning, der skaber tryghed for dig.

Du kan ringe eller skrive til os på telefon 81 81 51 51 eller på himmerland@81815151.dk. Vi besvarer gerne dine spørgsmål inden for TV-overvågning samt andre ydelser.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

Himmerlands Låse & Sikring

Skovvej 4, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 81 51 51

Om Himmerlands låse

Himmerlands Låse & Sikring kan meget mere end at lave nøgler og avancerede låsesystemer. 

Vi tilbyder en komplet indbrudssikring af private hjem, institutioner og virksomheder.